Mitt remissvar på Åstrands utredning

Jag har gjort ett försök att skriva ner lite tankar kring Björn Åstrands utredning. Jag hade tänkt kommentera hela utredningen men på grund av att jag inte haft tid och för att jag är nyopererad och bara kan sitta ca 40 minuter i sträck blir det ett kort svar, på några av förslagen som rör skolval och skolpengsreducering till enskilda huvudmän.

Jag har fokuserat på förslaget om skolpengsreducering med exempel från kommunala budgetar eftersom jag anser att det är det viktigaste förslaget i hela utredningen. Det är enligt mig skolans ödesfråga.

På återseende
/Linnea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s